Gyermeknapot ünnepeltünk Törökszentmiklóson

„Aki az ilyen kisgyermekek közül egyet is befogad az én nevemért, az engem fogad be; és aki engem befogad, az nem engem fogad be, hanem azt, aki engem elküldött.” (Márk evangéliuma 9:37)

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei gyermeknapunkat ezúttal Törökszentmiklóson a Zenit Lovardában tartottuk, ahol a nálunk nevelkedő gyermekek és nevelőszülői családjaik egy élménydús napot tölthettek el. A programok változatosak és minden korosztálynak megfelelőek voltak. A gyermekek testközelből ismerkedhettek meg az állatokkal, a gondozásukkal kapcsolatos mindennapi teendőkkel, illetve minden érdeklődőnek lehetősége adódott lovagolni szakképzett lovas szakemberek jelenlétében.

A lovas program mellett természetesen számos más szórakoztató foglalkozás várta a gyermekeket. Többek között Rigó Zoltánnak és csapatának köszönhetően volt lufihajtogatás, arcfestés, tetoválás illetve a közös ebéd elfogyasztása után egy bűvész bemutató várta a csapatot. Továbbá a gyermekek számára egész nap biztosított volt a légvár korlátlan használata, melyet nagyon élveztek.

A hálózatunk és a lovarda dolgozói egész nap nagy gondossággal és szeretettel biztosították a családok részére a lehető legjobb ellátást, hogy mindenki felszabadultan, aktívan tudja élvezni a programokat.

Ezúton is mindenkinek szeretnénk köszönetet mondani, aki támogatta a rendezvény megvalósulását és a jövőben is hasonló rendezvényekkel várjuk nevelőszülői családjainkat és a hálózatunknál nevelkedő gyermekeket!